Loading map...
 Home    Natuurmonumenten ’s Graveland

Natuurmonumenten ’s Graveland

Noordereinde 54B, \'s-Graveland
In de natuur
  • 3653
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Natuurmonumenten ’s Graveland

Is je kind gek op de natuur? En tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan geef je toch gewoon een feestje bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Niet duur en erg leuk. Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes met een spannende speurtocht op stap. Of je gaat lekker spelen in het Speelbos van OERRR.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Achter het bezoekerscentrum ligt het Speelbos van OERRR waar je lekker kunt spelen met zand, water, takken, diertjes, bloemen, en een echte stoere boomhut. Springen van stapsteen naar stapsteen en lekker ravotten op het speelfort.

Of kies voor het Kabouterfeest
Kabouter Pluis is jarig! Als hij jarig is begint zijn neus te kriebelen en weet hij dat het weer tijd is voor een leuk feest! Maar waar is Kabouter Pluis eigenlijk? Helpen jullie mee zoeken? Zet je kaboutermuts op en ga op pad met de kruiwagen. Langs het pad staan rood met witte paddenstoelen. Bij elke paddenstoel gaan jullie iets leuks doen. En misschien ontmoet je Kabouter Pluis dan wel. Binnen maak je je eigen natuurbutton.

Meer weten?

www.natuurmonumenten.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?