Loading map...
 Home    Muziekwerkplaats Elektruck

Muziekwerkplaats Elektruck

Tilburg
Muziek
  • 3451
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Muziekwerkplaats Elektruck

De Elektruck is een stadsbus uit 1976 die door Roel van de Laar en Bas Rombouts is omgebouwd tot een mobiele, digitale, muziekwerkplaats. Elektruck is ook de naam van de stichting waarmee muziekworkshops worden aangeboden aan kinderen. Tijdens kinderfeestjes kunnen de volgende workshops gegeven worden:

Ringtones
Bij de ringtone workshop gaan de deelnemers een eigen unieke ringtone maken. De basis van de ringtone wordt gevormd door de stem. Deze kan worden bewerkt en eventueel worden aangevuld met samples uit de enorme geluiden bibliotheek.
Het mooie van deze workshop is dat er heel snel een leuk en uniek resultaat is. Een ringtone is maar een heel kort stukje geluid maar de deelnemers kunnen er wel al hun creativiteit en eigenheid in kwijt.

Remixen
Bij de remix workshop is het de bedoeling dat de kinderen een heel eigen versie van één of meerdere bestaande nummers gaan maken. Er wordt oa geleerd hoe je in de muziek kan ‘knippen en plakken’, hoe je twee nummers door elkaar mixt en hoe je onder een prachtige zangpartij een eigen beat kan zetten.

Hoorspelen
Een hoorspel is een luister programma in verhaal vorm waarbij naast stemmen ook omgevingsgeluiden te horen zijn. Het zelf maken en op zoek gaan naar passende geluiden kan leiden tot hilarische momenten.

Meer weten?

www.elektruck.com

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?