Loading map...
 Home    Feestje in de natuur bij Mak Blokweer

Feestje in de natuur bij Mak Blokweer

Kloosterhout 1-2, Blokker
Outdoor
  • 3578
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Mak Blokweer

Kom gezellig je feestje vieren in het unieke natuurpark Blokweer vlakbij Hoorn. Buiten kun je speurtochten doen, waterbeestjes zoeken, dieren aaien en door de tuinen struinen. Kortom MAK Blokweer heeft voor elk wat wils! Je kunt kiezen uit allerlei leuke en leerzame feestje, zowel voor buiten als voor binnen.

Een greep uit de mogelijkheden! Rugzakroute Maks’ Mollenpad (4-7 jaar)

Deze rugzakroute is een avontuurlijke speurtocht door het natuurpark met de kijkboerderij als eindpunt. Gewapend met rugtas en schepnet gaan de feestgangers op een leuke manier kennis maken met de planten en dieren van MAK Blokweer.

Maks’ Theaterfeest (binnenfeestje, 4-7 jaar)

Dit feestje vindt geheel binnen plaats. Maks’ Theaterfeest vindt plaats rondom de tentoonstelling “Theater van het Landschap”, in de bovenzaal van de Molshoop. Maks de Mol laat de kinderen zelf beleven hoe het is om een mol te zijn en onder de grond te wonen. De kinderen mogen zich verkleden en schminken. Door middel van allerlei spelletjes en opdrachtjes maken ze kennis met het leven van de mol en andere dieren.

Fris en kruidig beautyfeestje (begeleid, 8-12 jaar)

Overal om ons heen groeien geneeskrachtige kruiden. Zo zitten brandnetels vol vitamines en mineralen en kun je er een hele gezonde thee van trekken. Ook voor je huid zijn kruiden heel verzorgend. Als beauty-kruidenheksen en -tovenaars gaan de kinderen de tuin in om te ontdekken waar je de kruiden voor kunt gebruiken. In het seizoen worden er verse kruiden geplukt. Met deze kruiden maken de kinderen een verzorgend gezichtsmasker. Hoe voelt dat op je gezicht? Hoe ruiken de kruiden? Elk kind maakt zijn of haar eigen verzorgende kruidenklei om thuis een lekker maskertje mee te kunnen maken. Voor iedereen die zichzelf graag een beetje verwent!

De rugzakroutes en binnenfeestjes zijn inclusief drinken en iets lekkers voor de kinderen, koffie/thee voor de begeleiders, een cadeautje voor de jarige en een aandenken voor alle deelnemende kinderen. Voor rugzakroutes tijdens slecht weer is het Theaterfeest of Professorenfeest alternatief. Wanneer je hiervoor kiest, meld dit dan bij je reservering.

Maar er is nog veel meer mogelijk!  Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.mak-blokweer.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?