Loading map...
 Home    Madurodam

Madurodam

George Maduroplein 1, Den Haag
Educatief
  • 5723
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Madurodam in Den Haag

Op woensdagen kun je in Madurodam je kinderfeestje vieren! Je kunt niet alleen het park ontdekken, maar je kunt ook een spannende speurtocht doen en er staat een gezellige feesttafel voor je klaar met limonade en kleurplaten. En aan het eind van de middag kan je lekker gaan smullen van een heerlijke verjaardagsmaaltijd!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

www.madurodam.nl

Over Madurodam

Madurodam vertelt het grote verhaal van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat net zoals hij bij de DJ tafel. Leer vliegen als een piloot op Schiphol, en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Laat daarna zien of jij een echte Wesley Sneijder bent op onze voetbalveldjes. Verder hebben we een avontuurlijke speeltuin om lekker in uit te razen, en een Nijntje speeltuin voor de (aller)kleinsten. Tot slot moet je natuurlijk een vette 3D scan van jezelf laten maken in de Fantasitron. 

Sinds 2015 hebben we iets nieuws: Het Hof van Nederland! Beleef het verhaal van het ontstaan van Nederland en ga met ons mee naar dit spannende moment in de Nederlandse geschiedenis. Je voelt de wind door je haren en wat zie ik daar? Een haard die aan gaat?

Madurodam is 365 dagen per jaar geopend, dus kom en ontdek het grote verhaal van Nederland.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?