Loading map...
 Home    Lasergamen bij Helderfeestje

Lasergamen bij Helderfeestje

Palmbosweg 8, Ermelo
Lasergamen
  • 2217
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Heldenfeestje

Er zijn verschillende mogelijkheden je kinderfeestje te vieren bij Heldenfeestje. Waar strand Horst vroeger bekend stond als locatie voor ontspanning is dat nu wel anders. Op het uiterste puntje van strand Horst ligt het evenementen epicentrum van Paintball Strand. De perfecte locatie kinderfeestjes! Op en rondom de locatie is meer dan genoeg ruimte voor de kinderen. Op deze locatie ben je voor een kinderfeestje in één klap klaar: activiteiten, relaxen aan het strand, alle ruimte, eten en drinken! Daarbij is deze locatie in de buurt van Harderwijk makkelijk te bereiken via de snelweg of met de fiets!

Paintballen

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij dit kinderfeestje aan?

Of wacht dacht je van een Boogschieten, Raak de Draak?

Echte SuperHelden durven namelijk ook de pijl en boog ter hand te nemen! Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Laat zien hoe trefzeker je bent met handboogschieten Raak de draak! Geen kinderfeestje kan zonder dit onderdeel!

Of wil je liever cupcakes versieren?

Met de cupcake­workshop wordt een kinderfeestje gegarandeerd een succes. Het kinderfeestje kan namelijk ten alle tijden gevierd worden ongeacht het weer! Iedereen mag lekker creatief zijn en haar eigen soorten cupcakjes bedenken! Laat de fantasie de vrije loop nemen en creeër zoveel mogelijk cupcakjes met diverse versieringen en chocolade! Hmmm. Alle creatieve cakjes mogen achteraf mee naar huis genomen worden, als ze niet al opgesnoept zijn.

Lasergamen?

Dat superhelden met laserwapens schieten is overal bekend. Bij Heldenfeestje kun jij in de huid kruipen van zo’n held! Samen met je team schiet je de lasers door het veld om je tegenstanders uit te schakelen. Lasergamen is een leuk kinderfeestje voor jongens en meisjes en kan al vanaf 8 jaar of ouder!

Meer weten? Vraag meer informatie aan via bovenstaande button!

Kenmerken

Buiten
Binnen
Meisje
Jongen

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.