Loading map...
 Home    Lasergame Rotterdam

Lasergame Rotterdam

Parkhaven 9, Rotterdam
Lasergamen
  • 4990
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Kinderfeestje bij Lasergame Rotterdam

Waan je in een echte onderzeeër, lever strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergamen. Lasergame Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden voor leuke kinderfeestjes.
Alleen lasergamen is leuk, maar wat dacht je van een combinatie met bijvoorbeeld pannenkoeken eten, een kindermenu of een van de andere opties? Bij Lasergame Rotterdam kun je alle kanten op en wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een groot succes!

Combineer je feestje met een heerlijk kindermenu en het feestje is compleet. Ga een spannende laserbattle aan bij Lasergame Rotterdam en sluit de middag af met een heerlijk kindermenu. Het kindermenu bestaat uit frietjes, appelmoes en een keuze tussen de volgende snacks: frikandel, kipnuggets, kaassouffle, visticks of spareribs. Wanneer je naar huis gaat krijg je nog een cadeautje uit de kist.

Tijdens een potje lasergamen tegen je vriendjes en vriendinnetjes kun je bewijzen dat jij de sterkste zeebenen hebt! Daarna kom je op adem met een slush puppie.

Meer weten?

www.lasergamerotterdam.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?