Loading map...
 Home    Koken bij de Pantry

Koken bij de Pantry

Dorpsstraat 51, Amstelveen
Bakken & Koken
  • 3758
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij de Panty, de kookstudio in Amstelveen.

Ontdek de chef-kok in jezelf op ons fantastische kinderkookfeestje! Samen met je vrienden leer je de lekkerste gerechten maken en maak je van je verjaardag een culinair avontuur. Van chocoladebroodjes tot pizza’s, we hebben voor elk wat wils. Kom en doe mee met ons feest en word de ster van je eigen keuken!

Want wat is er nu leuker dan met elkaar lekkere dingen te maken, samen op te eten en zelf nog dingen mee naar huis nemen! Ze beginnen met de koksmuts, daarna het versieren van een plakje cake en een glaasje limonade uit de limonade fontein, gegarandeerd een succes! Na het handen wassen en het om doen van de schorten gaan je de volgende lekkernijen bereiden: Worsten/chocolade broodjes maken van bladerdeeg, Cupcakes versieren (gaan mee naar huis) Pizza en/of pannenkoeken maken. Deze feestje zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar.

Voor tieners en bijna tieners vanaf 9 jaar is er het “het tienerdiner”. Samen een drie gangen menu maken. Zoals b.v. zelf pasta maken, of zelf patat met hamburgers maken.

Meer informatie over kinderfeestjes bij de Pantry.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?