Loading map...
 Home    Klimcentrum Alkmaar

Klimcentrum Alkmaar

Kees Boekestraat 2, Alkmaar
Sportief
  • 4957
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Klimcentrum Alkmaar

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van de instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Met tal van klimroutes tot maar liefst 16 meter hoogte wordt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden… een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Tevens kun je leuke spelletjes doen in de klimhal (klimmen met een blinddoek, twister). Ook leuk, wedstrijd wie het eerste boven is! Halverwege even lekker een pauze om te smullen in het klimcafé van een zakje chips en limonade.

De kosten voor het kinderfeestje zijn € 90,00 (maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen (klimgordel en zekeringsmateriaal), chips en limonade. Voor volwassenen gratis. De minimale leeftijd voor deelname is 7 jaar. Let op! Kinderfeestjes kunnen op elk tijdstip plaatsvinden in de hal, dus hoeft er geen rekening te worden gehouden met onze openingstijden, een woensdag- of vrijdagmiddag bijvoorbeeld is dus geen probleem.

Veelgestelde vragen

– Een kinderfeestje duurt 90 minuten.
– Elk kinderfeestje heeft twee instructeurs, dus lekker veel klimmen.
– Trek makkelijke kleding (trainingsbroek) en sportschoenen aan.
– U kunt pinnen.

Optioneel: na afloop lekker pizzapunten eten met een blikje fris naar keuze. Voor 5 euro pp kunt u het kinderfeestje uitbreiden met deze heerlijke traktatie.

Meer weten?

www.klimcentrumalkmaar.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie