Loading map...
 Home    Klimbos Gooi en Eemland

Klimbos Gooi en Eemland

Hoge Vuurseweg 9, Lage Vuursche
Outdoor
  • 5511
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in het Klimbos Gooi en Eemland

Stap in de wereld van avontuur en spanning met een klimbos kinderfeestje! Het is de perfecte manier om je verjaardag te vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes.

In het klimbos kunnen jullie je uitleven op uitdagende parcours, bruggen, touwladders en ziplines tussen de bomen. Het is de ultieme test voor jullie klim- en klautervaardigheden en het zal jullie een onvergetelijke ervaring geven.

Onze ervaren instructeurs zullen jullie voorzien van de nodige uitleg en zorgen voor jullie veiligheid. We hebben parcoursen op verschillende niveaus, dus iedereen kan meedoen en zijn of haar grenzen verleggen.

Na afloop van het klimbos avontuur kunnen jullie samen genieten van een heerlijk hapje en drankje in onze gezellige horeca-ruimte. Hier kunnen jullie ook nog even napraten over alle spannende momenten die jullie hebben beleefd.

Een klimbos kinderfeestje is niet alleen een unieke en avontuurlijke ervaring, het zal ook jullie vriendschap versterken en zorgen voor mooie herinneringen die jullie nog lang zullen bijblijven. Boek daarom nu jouw klimbos kinderfeestje en beleef samen een onvergetelijk avontuur!

Meer weten?

Neem contact op via het contactformulier hierboven. ⇑⇑

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?