Loading map...
 Home    Kinderfeestjes in de natuur

Kinderfeestjes in de natuur

Vughtse Heide, Vught
Outdoor
  • 4009
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Natuur is een Feest

Natuur is een feest organiseert kinderfeestjes in natuurgebieden. En je kunt kiezen uit verschillende soorten kinderfeestje voor alle leeftijden. Een greep uit de mogelijkheden:

Stoer (4 – 8 jaar)  
Je doet stoere dingen. Zoals een hut bouwen, katapult schieten, diersporen zoeken.

In het wild (6 – 12 jaar)
Je gaat op avontuur in het Wild – en jullie kunnen Freek Vonk nadoen. Jullie gaan jezelf camoufleren. Je kunt een pijl en boog maken. Met een zakmes een speer snijden. Op sommige plekken kun je op zoek naar herten, vossen en anders is een konijn ook al leuk. Op sommige plekken kun je ook nog een vuurtje maken. In echte natuurgebieden is dat uiteraard verboden.

Indianen (4 – 6 jaar en 7 – 11 jaar)
Toemba, toemba, toemba… Met een Indianenthema kun je veel plezier beleven in het bos. Maar we brengen er ook wat natuurlijke wijsheid in. Indianen leven dichtbij de natuur. We maken een totempaal, een hoofdtooi met wat je in de natuur vindt, maken en schieten met katapulten en pijl en bogen. Je stelt je voor dat je een dier naar keuze bent. Hoe ervaar je het bos als een specht of als een beer. Maak een totemstok.

 

Maar er is nog veel meer mogelijk! En op heel veel plekken in Nederland kun je een kinderfeestje vieren samen met Natuur is een Feest!

Meer weten?

www.natuuriseenfeest.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?