Loading map...
 Home    Juffrouw Jansen op De Meent

Juffrouw Jansen op De Meent

Melkmeent 9, Hilversum
Boerderij
  • 3888
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Juffrouw Jansen op De Meent

Word een echte boer of boerin voor een middag! Met een boerenzakdoek om de hals ga je als echte boertjes en boerinnetjes op pad over de boerderij. Kalfjes hooi geven, opstrooien en zelf melk maken voor de kalveren en dit geven. Ook de varkens, geiten, schapen en konijnen worden met elkaar verzorgd. Tenslotte mag je de pony’s borstelen en zelfs een ritje door de weide maken. En ben je aan het einde van de dag, dan kan je een kijkje nemen in de melkput waar op dat moment de koeien worden gemolken. Het feestje wordt afgestemd op de leeftijd, het niveau en de voorkeur van de jarige en zijn/haar gasten.

De kosten voor het 2 uur durende programma zijn 15,00 euro per kind (Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen). Dit is inclusief drinken (thee/limonade), iets lekkers en een ijsje en boerendiploma als afsluiting. Voorafgaand en na afloop van het feestje zijn de kinderen, uitsluitend onder begeleiding van een volwassene, uiteraard van harte welkom op de kinderboerderij.

Extra mogelijkheden

Wil je net iets extra’s? Dan kan. Het voorarrangement bestaat uit een uurtje feestvieren in een aparte ruimte. De jarige is hierdoor in de gelegenheid om zijn of haar cadeautjes te ontvangen en er kan limonade met wat lekkers genuttigd worden. Er kan gekozen worden uit een broodje knakworst, een tosti of een muffin voor de kinderen.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Juffrouw Jansen op De Meent.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?