Loading map...
 Home    Speelfeestje bij Johanna’s Hof

Speelfeestje bij Johanna’s Hof

Johannisweg 3, Bakkum
Bakken & Koken
  • 4083
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Johanna’s Hof

Johanna’s hof is een ideale plek voor het geven van kinderfeestjes. De kinderen kunnen  in de speeltuin spelen of binnen in het kindercafé. Ongeveer 50 meter bij Johanna’s Hof vandaan ligt het speelbos hier kunnen ze hutten bouwen. Bij De Hoep (tegenover) kunnen de kinderen spelenderwijs dingen leren over de natuur en waterwinning in dit gebied. Zij verzorgen ook speurtochten of de kinderen kunnen op pad met de boswachter. Om deze dag compleet te maken worden verschillende kinderarrangementen verzorgd. De arrangementen hebben een duur van 2,5 á 3 uur.

Kinderarrangement

Om te beginnen staat er bij binnenkomst een mooi versierde tafel speciaal voor de jarige job klaar. Hier kunnen de cadeautjes worden uitgepakt en kunnen de kinderen genieten van een glas limonade en kunnen zij hun eigen cakejes versieren met allerlei lekkernijen! Daarna kunnen de kinderen lekker buiten of binnen spelen. Na het spelen krijgen ze drankje naar keuze en een pannenkoek, poffertjes of frietjes met een snack. Als afsluiting komt de ijsco man langs om alle kids een ijsje te geven! Dit arrangement kan ook in delen geserveerd worden. Zodat de kinderen bijvoorbeeld tussendoor een speurtocht kunnen maken of in het speelbos gaan spelen. Alle kinderen krijgen een mooie kleurplaat mee naar huis.

Kinderbioscoop arrangement

Om te beginnen is het kindercafé mooi versierd speciaal voor de jarige job. Hier kunnen de cadeautjes worden uitgepakt en kunnen de kinderen genieten van een glas limonade en kunnen zij hun eigen cakejes versieren met allerlei lekkernijen! De kids kunnen daarna kiezen uit een aantal kinderfilms. Tijdens de film krijgen ze popcorn en een zakje chips. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit een pannenkoek, poffertjes of frietjes met snack en een drankje naar keuze. Als afsluiting mogen de kinderen zelf hun ijsjes versieren. Dit arrangement kan ook in delen geserveerd worden. Zodat de kinderen bijvoorbeeld tussendoor even buiten in de speeltuin of speelbos kunnen spelen. Alle kinderen krijgen een mooie kleurplaat mee naar huis.

Kinderpannenkoeken arrangement

Om te beginnen staat er bij binnenkomst een mooi versierde tafel speciaal voor de jarige job klaar. Hier kunnen de cadeautjes worden uitgepakt en kunnen de kinderen genieten van een glas limonade en kunnen zij hun eigen cakejes versieren met allerlei lekkernijen! Lekker spelen in het kindercafé of buiten in de speeltuin. Daarna mogen de kinderen een kijkje nemen in de keuken en laat de kok zien hoe de pannenkoeken gebakken worden. Alle kids krijgen een pannenkoek en kunnen deze versieren met allemaal lekkere garnituren. Als afsluiting komt de ijsco man langs om alle kinderen een ijsje te geven! Dit arrangement kan ook in delen geserveerd worden. Zodat de kinderen bijvoorbeeld tussendoor een speurtocht kunnen maken of in het speelbos gaan spelen. Alle kinderen krijgen een mooie kleurplaat mee naar huis.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.johannashof.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?