Loading map...
 Home    Jeugdcircus Woenzini

Jeugdcircus Woenzini

Teteringsedijk 87, Breda
Circus
  • 3775
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Jeugdcircus Woenzini

Aan de Teteringsedijk is een mooie circusruimte waarin 1 1/2 uur met de kinderen hard aan de slag gegaan wordt om 5 verschillende circusonderdelen in te trainen. Welke onderdelen hangt af van de leeftijd van de kinderen, maar denk hierbij aan: balanceerbal, parachute, jongleren, chinese bordjes, diabolo, roltonnen, kiwido’s, flowersticks, hoepels, ringen, etc.
Na 3 onderdelen te hebben ingestudeerd hebben de kinderen een korte pauze waarin ze van ons wat te drinken en te snoepen krijgen.
Als eindresultaat wordt toegewerkt naar een spetterende voorstelling van ongeveer een half uurtje. Het is voor de kinderen erg leuk als hier ook publiek bij aanwezig is, zodat ze aan iedereen vol trots hun geleerde kunsten kunnen showen. De geschikte leeftijden hiervoor zijn 6 tot 12 jaar.

Voor de wat oudere kinderen (bv. 12 jaar en ouder) of pubers, is er ook de optie om 2 uur lang circusdisciplines te leren, zonder de voorstelling. Hier kan dan een favoriet onderdeel bijvoorbeeld iets langer worden aangeboden en is er ook ruimte voor specifieke wensen (bv. eenwieleren, diabolotrucs, koorddansen, jongleren, enz.)

Het feestje kan evt. ook op locatie plaatsvinden (bv. bij meer dan 16 kinderen, of vanwege een andere reden).

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
 
www.woenzini.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?