Loading map...
 Home    Inthowa Beautysalon

Inthowa Beautysalon

Goedenrade 32, Den Bosch
Beauty
  • 3910
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Laat je beautyfeestje verzorgen door Inthowa Beautysalon

Wil jij samen met je vriendinnetjes net zo mooi worden als een echte prinses? Of ben je wat ouder en wil je heel graag weten hoe het is om een echt topmodel te zijn? Reserveer dan nu een kinder beautyfeestje bij Beautysalon Inthowa en je krijgt (echt waar) het leukste feestje van het land!

Een Inthowa Beauty Girls Feestje wordt aan huis gegeven door een professionele visagiste en is tot in de puntjes verzorgd!

Wat kun je verwachten?
Prachtige uitnodigingen voor al je vriendinnen die op het feestje mogen komen.
Een mini-workshop huidverzorging… Alle meiden gaan de huid reinigen en een groen maskertje aanbrengen, daarna met dagcreme de huid verzorgen.
Leuke spiegeltjes oppimpen met strass-steentjes die je na afloop natuurlijk mee naar huis neemt.
Iedereen wordt geschminkt tot een heuse prinses. Of met make-up omgetoverd tot een echt topmodel. Uiteraard werkt Inthowa alleen met professionele merken die hypoallergeen zijn!
In de haren wordt er bij het Topmodel-feestje een gekleurde hairextension ingevlochten, De Prinsessen krijgen een kroontje (mag mee naar huis).
Ook de nageltjes worden mooi! Iedereen kiest een kleur nagellak en gaat zelf de nageltjes lakken (mag mee naar huis). Tussendoor wordt er met Inthowa Beauty Bubbels (kinderchampagne) met champagneglazen geproost op de jarige

Maar je kunt ook kiezen voor een Frozenfeestje of een Miniprinsessenfeest.

Meer weten?

www.inthowa.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Op locatie