Loading map...
 Home    IKKI sportfeestje

IKKI sportfeestje

IJsbaanlaan 4A, Haarlem
Sportief
  • 4806
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Laat je kinderfeestje organiseren door IKK Sport

Wil je en sportief kinderfeestje vieren? Kies dan voor IKK Sport. De feestjes worden begeleid door één van hun trainers. Je hoeft zelf niets te doen of voor te bereiden, zij regelen alles. Alle kinderfeestjes worden gegeven in één van de SRO hallen, in overleg met jou en kijkend naar de beschikbaarheid kiezen zij een hal. Je kunt kiezen uit 3 soorten feestjes:

Themafeestjes (4 t/m 8 jaar)
Ze nemen de kinderen mee in hun fantasie van het gekozen thema. Door verschillende spel- en sport en denkvormen beleven jullie samen een spannend avontuur bv met Diego of als prinses of piraat.

Zig Zag (6 t/m 12 jaar)
De kinderen worden in twee groepen verdeeld. Ieder groepje punten verdienen per spel, ze krijgen hiervoor gouden munten. Er zullen verschillende sport, spel en denkvormen zijn. Deze kunnen in team verband zijn maar ook tegen elkaar, voor de kinderen een sportieve uitdaging. Het team met de meeste munten, heeft een voorsprong bij het eindspel. Na het eindspel is er natuurlijk prijsuitreiking.

Sport (6 t/m 12 jaar)
De kinderen gaan drie sporten beoefenen, hockey, voetbal en basketbal. De kinderen maken kennis met de sport en krijgen een clinic, oefeningen van deze sport. Na ca. 50 minuten hebben de kinderen even drinkpauze. hierna gaan de kinderen verschillende wedstrijdvormen doen van hun gekozen sport.

Meer weten?

www.ikksport.nl

Toon telefoonnumer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?