Loading map...
 Home    Speel- en Waterplezier bij de Holle Bolle Boom

Speel- en Waterplezier bij de Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3, Tuitjenhorn
Pretpark
  • 3691
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij de Holle Bolle Boom

Geef je kinderfeestje in de Holle Bolle Boom, het leukste indoor of outdoor kinderfeest! Bij de Holle Bolle Boom is van alles te beleven.Je kunt de hele dag lekker kunnen spelen in 3 compleet andere speelwerelden (belevenissen). Maar je kunt er ook voor kiezen om  bij elk bezoek een andere Belevenis uit te proberen of dit af te laten hangen van het weer.

  • Binnen kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten: de Minigaard. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan.
  • Buiten is een openlucht speelpark voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Natuurlijk kun je klimmen en springen, maar je kunt je ook goed verstoppen in de bijzondere speeltoestellen. Bovendien kun je er ook spetteren op het Fonteinplein (bij mooi weer is het meenemen van badkleding en een handdoek handig). De Buiten is gesloten van begin november tot begin maart.
  • De Plons is een overdekte waterattractie. In een tropische temperatuur van 30 graden kunnen jullie heerlijk met water spelen. Er zijn maar liefst 3 glijbanen, een fonteinplein en leuke speeltoestellen in het water van het Wereldbad die c.a. 25 cm diep is. Het Chinese bad is 1.35 meter diep en in organische vormgeving.

En kinderen kunnen kiezen uit verschillende soorten kinderfeestjes! Afhankelijk van het soort feestje dat je kiest, heb je toegang tot 1 of 2 belevenissen. Kies je bijvoorbeeld voor het Piraten Feest? Dan krijg je het volgende:
– 2 belevenissen
– Limonade-service (onbeperkt limonade
– Speurtocht
– Piratenbox met friet, een snack en saus
– Piratenhoofddoek
– Gereserveerde tafel in de Binnen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op de website!

www.hollebolleboom.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?