Loading map...
 Home    Avontuur in het Vestingmuseum

Avontuur in het Vestingmuseum

Westwalstraat 6, Naarden
Kinderrondleiding
  • 3635
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in het Vestingmuseum

Vind jij de schat? Ga op avontuur, volg de aanwijzingen en los de lastige vragen op, ontcijfer de code van de schatkist en vind de schat van het Vestingmuseum! Het Vestingmuseum organiseert twee verschillende kinderfeestjes, dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur en op weekenddagen van 12.30 – 17.00 uur. Één kinderfeestje voor de jonge kinderen van 5 t/m 6 jaar oud en een kinderfeestje voor kinderen van 6 t/m 11 jaar oud.

Uitdagende speurtocht!

Loop langs de kanonnen, geweren en mortieren. Los de raadsels, opdrachten en vragen op en ga op zoek naar de schat! Gebruik voor het oplossen de verschillende hulpmiddelen die de commandant(de jarige) gekregen heeft. Loop door de bunkers en voor wie het durft is er een spannende luistergang!

Leuk en leerzaam!
Een verjaardagspartijtje dat leuk is en waar je ook nog van kunt leren. De fantasie wordt geprikkeld door de schitterende omgeving en door de vele verhalen over het vroegere soldatenleven. Je kan ook met de boot varen, het leuke fortengolf spel spelen of een echt kanon laten afschieten!(niet inbegrepen) Een kinderfeest dat leuk, leerzaam en uitdagend is vind u alleen bij het Vestingmuseum!

 

Meer informatie over kinderfeestjes bij het Vestingmuseum.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?