Loading map...
 Home    Paintballen bij Heldenfeestje

Paintballen bij Heldenfeestje

Bergse Linker, Rotterdam
Paintball
  • 4789
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Heldenfeestje

Er zijn verschillende mogelijkheden je kinderfeestje te vieren bij Heldenfeestje. Bij de Heldenmissies ga je de spannendste speurtochten doen. Ben jij een echte speurneus en weet je de schat van Captain Jack Sparrow te vinden? Of ben jij een echte Inspector Gadget en weet jij alle raadsels en misdaden op te lossen. Ga met je team op pad met deze uitdagende speurtochten. Met de vele verschillende activiteiten ben je verzekerd van een leuk kinderfeestje! De speurtochten duren ca. 2 uur.

Paintballen

Bij de nieuwe locatie de Manege in Rotterdam is een oude manage gevuld met een vliegtuigwrak, uitkijkposten, legertrucks en de beste plekken om je in te verschuilen. Kinderpaintball kan hier dus zeker niet ontbreken! Niet alleen de originele ren bak van de manege wordt gebruikt, ook de stallen zijn open!

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij dit kinderfeestje aan?

Meer weten? Klik op bovenstaande button en vraag meer informatie aan!

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie