Loading map...
 Home    Feest bij Grut & Groot

Feest bij Grut & Groot

Raadhuisstraat 62, Heemstede
Bakken & Koken
  • 3925
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Grut & Groot

Bij het kindvriendelijke restaurant Grut & Groot in Heemstede kun je ook je kinderfeestje vieren!
Het feestje wordt georganiseerd door Confetti, een kinderentertainmentbureau met jarenlange ervaring in het organiseren van kinderfeesten.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten feestjes, zoals het het Pretpakket. In dit pakket bepaal je zelf hoe lang je begeleiding inzet, in welk thema en met welke onderdelen. Zo bepaal je zelf de prijs.

Of een magisch Frozen feestje begeleid door Elsa zelf! Hoe leuk is dat! Je gaat met z’n allen op de foto en sneeuwpop cakejes versieren. Er is blauwe limonade uit de limonadefontein en we zingen de jarige toe met veel gerinkel en belletjes! Ook spelen we Olafje-prik en wordt de kennis getest met ons eigen unieke Frozenspel. Als klap op de vuurpijl kan je het feestje uitbreiden zodat iedereen een professionele Frozen schmink krijgt met glitters en diamantjes. Ook maken we een prachtige Frozenarmband. Komen er jongens op je feestje…laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een leuke Olaf knutsel en een mooi prinsenkostuum.
Dit betoverende Frozen feestje duurt 2 uur en kan thuis gegeven worden of bij Grut en Groot.

De kinderen vieren hun feestje in het voorgedeelte van het restaurant. Als ouders kun je een heerlijk kopje koffie drinken op het terras of in het achtergelegen gedeelte.

Kijk voor de overige mogelijkheden op de site of neem contact op!

Meer informatie over kinderfeestjes bij Grut & Groot in Heemstede.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?