Loading map...
 Home    Graffiti feestje bij De Graffiti-fabriek

Graffiti feestje bij De Graffiti-fabriek

Sportparkstraat 54, Etten-Leur
Creatief
  • 4020
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Graffiti feestje bij de Graffiti-fabriek.

Wat is er leuker om Graffiti te spuiten met je vriendjes en vriendinnetjes. En aan het einde van de workshop heeft iedereen een eigen kunstwerk (60 cm x 60 cm) om mee naar huis te nemen!

Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. In deze workshop de kinderen een bepaalde boodschap verwerken en naar voren brengen op een kunstzinnige en creatieve manier in de vorm van een graffiti ontwerp.

De graffiti workshop is erg mobiel waardoor de workshop makkelijk op locatie gegeven kan worden. (Zij dekken de locatie dan uiteraard volledig af). Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat de Graffiti-fabriek zorgt voor de locatie. De kosten bedragen € 35,- per persoon met een minimum van 10 deelnemers! Deze prijs is inclusief een professionele graffitidocent, spuitbussen, platen, beschermende kleding en locatie.

Meer weten?

www.graffiti-fabriek.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?