Loading map...
 Home    Graffiti feestje in Utrecht

Graffiti feestje in Utrecht

Rooseveltlaan, Utrecht
Graffiti feestje
  • 9458
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Utrecht

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Utrecht? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en).Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je € 19,50 per kind.

Hoe werkt het?

De locatie in Utrecht is heel makkelijk bereikbaar via de A2 en zit naast de snelweg. Door de centrale locatie in het land is deze plek goed te bereiken vanuit veel plaatsen. Met honderden meters aan graffiti muren is deze locatie een stuk kleiner dan Amsterdam maar zeker ook indrukwekkend. Erg leuke locatie met veel ruimte, alles is overdekt dus met regen gaat de workshop altijd door. Hier gaan we gratis als extra nog op een echte graffiti muur spuiten (speciaal voor de jarige) en een kleine rondleiding doen. Makkelijk bereikbaar met de auto en ov en volop speel/klimruimte. Net als Amsterdam is deze locatie zeer goed geventileerd door de buitenlucht en hebben we van de verfdampen geen last. In de buurt zitten op loopafstand eet- en snack mogelijkheden zoals een lekker hapje eten bij Ikea. Deze locatie heeft parkeergelegenheid bij de plek zelf en is geheel gratis. Leuke locatie om een graffiti workshop te volgen!

Opbouw graffiti workshop:

1. Inleiding met powerpoint presentatie + vragen (±10-15min)
2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
3. Maken van een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen (eigen luxe graffiti paneel per kind!)
4. (tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks en spelen, mag natuurlijk ook zelf meegenomen worden)
5. Als extra mogen de kinderen kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten (gratis speciaal voor de jarige)!
6. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten bij meer dan 600meter aan graffiti muren, heel indrukwekkend!
7. Foto’s maken
8. Verrassing samen met de graffiti spuiter afsluiting
9. Afsluiting

De duur van een workshop duurt meestal rond de ±2uur.

Over Graffitifun

Graffitifun is de nummer 1 graffiti workshops specialist in graffiti kinderfeestjes met het uitgebreidste programma wat er maar te vinden is in vrijwel heel Europa! Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief!

Graffitifun geeft workshop op locaties door heel de Benelux (en Europa) of op een eigen locatie in overleg!

Meer weten?

www.graffitifun.nl

www.personal-artist.nl

Ook zit je hier goed voor een een graffiti workshop voor een bedrijfsuitje, school of voor iedereen die Graffitifun wil ervaren.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?