Loading map...
 Home    Graffiti feestje in Haarlem

Graffiti feestje in Haarlem

Garnenkokerskade, Haarlem
Creatief
  • 7883
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Haarlem

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Haarlem? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je € 19,50 per kind.

Hoe werkt het?

Haarlem heeft vlak bij het skatepark een aantal kleine legale graffiti muren. Lekker buiten voor de verfdampen, dicht bij het centrum met parkeergelegenheid. De kids kunnen lekker hun gang gaan hier met de creatieve graffiti workshop onder begeleiding. Deze locatie is in overleg (met slecht weer of in de winter= deels niet beschikbaar) Elk kind krijgt zijn eigen ‘luxe’ graffiti paneeltje mee naar huis. Bij ons mag je na de workshop gratis met je vriendjes op een echte graffiti muur spuiten.

Opbouw graffiti workshop:
1. Inleiding met powerpoint presentatie + vragen (±10-15min)
2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
3. Maken van een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen (eigen luxe graffiti paneel per kind!)
4. (tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks en spelen, mag natuurlijk ook zelf meegenomen worden)
5. Als extra mogen de kinderen kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten (gratis speciaal voor de jarige)!
6. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten bij meer dan 600meter aan graffiti muren, heel indrukwekkend!
7. Foto’s maken
8. Verrassing samen met de graffiti spuiter afsluiting
9. Afsluiting

De duur van een workshop duurt meestal rond de ±2uur.

Over Graffitifun
Graffitifun is de nummer 1 graffiti workshops specialist in graffiti kinderfeestjes met het uitgebreidste programma wat er maar te vinden is in vrijwel heel Europa! Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief!

Graffitifun geeft workshop op locaties door heel de Benelux (en Europa) of op een eigen locatie in overleg!

Meer weten?

Meer weten?

www.graffitifun.nl

www.personal-artist.nl

Ook zit je hier goed voor een een graffiti workshop voor een bedrijfsuitje, school of voor iedereen die Graffitifun wil ervaren.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Thuis
Op locatie