Loading map...
 Home    GlowGolf Scheveningen

GlowGolf Scheveningen

Gevers Deynootweg 990-70, Den Haag
Minigolf
  • 4845
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij GlowGolf Scheveningen

 

18 Holes blacklight midgetgolf in een omgeving van zeerovers, vissen, een zeemeermin en een mega grote schat….. dàt is wat GlowGolf in Scheveningen biedt; een nieuwe manier om het oer-Hollandse spelletje midgetgolf te spelen. De handbeschilderde wanden, de vloerbedekking, de ballen, de sticks én de obstakels op de golfbanen geven licht waardoor het midgetgolf spelen een bijzondere ervaring wordt. Een avontuurlijke en sportieve instelling zijn vereist en…je moet niet bang zijn in het donker. Dit spel is geschikt voor iedereen tussen de 4 en 100 jaar.

Naast de 18 holes GlowGolf baan ligt het grootste spiegeldoolhof van Nederland! Verdwalen tussen honderden spiegels, niets is wat het lijkt…….waar is de uitgang?? Een zeer hilarische en spannende tocht waarbij u zichzelf regelmatig op wel 8 plaatsen tegelijkertijd in de spiegels ziet…..enorm verwarrend maar geweldig om mee te maken!

GlowGolf kent veel kinderfeest combinatie arrangementen met o.a. de bowling of restaurant La Galleria waar je je eigen pizza mag bakken (en eten) en McDonalds. 

GlowGolf Kidsparty € 10.95 p.k., incl Spiegeldoolhof of Time Freak € 12.50

Ontvangst met limonade, verse taart van de bakker en een cadeautje. Daarna speluitleg en spelen maar! Na afloop of verdwalen in het spiegeldoolhof of je ”rot rennen” bij een spelletje Time Freak. Dit feestje is uit te breiden met een limonadefontein of een (chocolade)medaille aub aangeven bij de reservering.

Meer weten?

www.glowgolf.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?