Loading map...
 Home    Glitterfeestje bij Beautique Monique

Glitterfeestje bij Beautique Monique

Haarlem
Beauty
  • 5075
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Beautique Monique

Monique komt bij je thuis om een kinderfeestje op maat te begeleiden. Tijdens het glitterfeestje zijn de kinderen onder begeleiding met hun make-up en nagels bezig. Een feestje op maat is ook geen enkel probleem. De volgende standaardparties zijn mogelijk.

Make-up glitterparty!

Een fantastisch leuk feestje bij jullie thuis waarbij de kinderen kennis maken met allerlei soorten make-up. De kinderen mogen zichzelf, na de uitleg, opmaken bij hun eigen make-up spiegel en krijgen hulp waar nodig. Tot slot krijgen de kinderen een leuk cadeautje mee naar huis en natuurlijk krijgt de jarige iets extra’s.

Total glamourparty!

Een superleuk feestje waarbij de basisreiniging van de huid uitgelegd wordt, waarna de huid met milk en lotion schoongemaakt wordt. Optioneel: voedend en hydraterend masker na de reiniging + € 2,50. Dan brengen ze de dagcrème op, waarna er een korte make-up workshop van de aanwezige cosmetica wordt gegeven. Hierna maken de meiden, met hulp, zichzelf en/ of elkaar op.
Tot slot krijgen de kinderen een leuk cadeautje mee naar huis en natuurlijk krijgt de jarige iets extra’s.

Nail & shineparty!

Een te gek feestje waarbij alles om de nagels draait. Na de uitleg gaan de meiden van start met het vijlen, lakken en versieren van hun eigen en elkaars nagels. Er zijn o.a. talloze kleuren nagellak, stickers, siersteentjes, toppings, sjablonen, stempels, kwastjes en sponsjes etc. aanwezig om de nagels een totale metamorfose te geven. En met de voorbeeldkaarten zijn er genoeg ideeën om uit te kiezen. Ps: zorg voor schone, ongelakte nagels zodat je meteen kunt beginnen.
Tot slot krijgen de kinderen een leuk cadeautje mee naar huis en natuurlijk krijgt de jarige iets extra’s.

Meer weten?

http://www.beautique-monique.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Thuis