Loading map...
 Home    Dansfeestje bij Every Move

Dansfeestje bij Every Move

Nieuwe Inslag 99, Breda
Dans
  • 3299
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Every Move

Ben je binnenkort jarig en lijkt het je leuk om dit te vieren met dans?  De verjaardagsfeestjes van Every Move kunnen je een gegarandeerde leuke middag bezorgen!

Glitter en Glamour Dansfeest 

Glitter en Glamour Dansfeest! In deze variant krijg je een dans aangeleerd op je favoriete muziek nummer. Bij dit super feestje krijgen jij en je vriendinnen dezelfde kleding aan en krijgt iedereen een glitter en glamour make-over zodat jullie er als echte supersterren uitzien. Aan het einde van dit feestje mogen alle ouders komen kijken naar het optreden waar jullie je dans zullen laten zien. Het hele feestje kan vastgelegd worden op video. Deze video is later na te bestellen en wordt dan naar je opgestuurd, zodat je het optreden aan iedereen kan laten zien! Als lekkere aanvulling kun je er voor kiezen om een heerlijke cupcake traktatie bij te bestellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Stoere HipHop Party

Stoere HipHop Party! Tijdens dit feestje leer je een super coole dans op je favoriete nummer. Om er uit te zien als een echte HipHop crew krijgen jij en je beste vrienden een stoere outfit aan die bij jullie nieuwste moves past. Naast de dans is er ook de mogelijkheid om stoere tricks te leren zoals bijvoorbeeld een freeze. Aan het einde van deze party mogen alle ouders komen kijken naar het optreden waar jullie je dans en stoere tricks kunnen showen. Deze party kan vastgelegd worden op video. Deze video is later na te bestellen en wordt dan naar je opgestuurd, zodat je het optreden aan iedereen kan laten zien! Als lekkere aanvulling kun je er voor kiezen om een heerlijke cupcake traktatie bij te bestellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
www.everymove.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?