Loading map...
 Home    Ellen Pichotte Fotografie

Ellen Pichotte Fotografie

Edisonweg 12 D, Alkmaar
Beauty
  • 5350
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Ellen Pichotte Fotografie

Een fantastisch TOP  Fotofeest voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kom allemaal met je mooiste kleren aan of spreek een kleur of thema af. Sta voor 1 x in de spotlights in een echte fotostudio! Bij Ellen Pichotte Fotografie heeft je dochter een te gek Fotoshoot Kinderfeestje, een feestje om nooit te vergeten.

Kinderchampagne en iets lekkers staan klaar als jullie komen. Na een korte uitleg beginnen we met verschillende groepsfoto’s. Dan is het de beurt aan de jarige.  Als een echt fotomodel worden er prachtige foto’s gemaakt. Van alle gasten afzonderlijk en van iedere gast samen met de jarige wordt een fotoshoot gemaakt. De jarige en genodigden mogen nu nog even kiezen uit alle attributen (boa’s, hoeden, brillen, petten, pruiken enzovoort). We maken van iedereen en van de hele groep nog even gekke foto’s.

Ook is het mogelijk om het feestje bij de jarige thuis te laten plaatsvinden. De mobiele fotostudio (achtergrond en lampen) worden dan bij de jarige in huis ( of op een andere locatie ) opgesteld. Denk hierbij wel even aan de ruimte die hiervoor nodig is. De duur van dit Fotoshoot Feestje is ongeveer anderhalf uur.

Bij het Fotoshoot Kinderfeestje zijn ook verschillen items bij te boeken, zoals tijdens het fotoshoot feestje een eenvoudige make-up voor alle meisjes of tijdens het fotoshoot feestje fotolijstje versieren.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website!
 
www.ellenpichottefotografie.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?