Loading map...
 Home    Ponyfarm Tilburg

Ponyfarm Tilburg

Bleukweg 22, Tilburg
Boerderij
  • 5041
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij de Ponyfarm

Op De Ponyfarm worden allerlei kinderfeestjes georganiseerd. Zowel feestjes met als zonder pony zijn te boeken op De Ponyfarm.

My Little Shettie

Tijdens dit feestje gaat het meer om het kennismaken met de pony’s en het poetsen, knuffelen en versieren ervan. Verder mogen de kinderen een uitgebreid ritje op de pony’s maken.

Pony op de Boerderij

De pony maakt onderdeel uit van de dieren op De Ponyfarm. Kinderen leren samen met de pony’s de dieren op en rond de boerderij kennen. Dat wordt een hele ontdekking vol verassingen! Leuk voor kleine en grotere kinderen! De activiteiten worden dan enigszins voor de kleinste kinderen aangepast.
Voor de leeftijdsgroep 4 t/m 6 jaar wordt het thema My Little Shettie uitgebreid met het knuffelen en voeren van de overige dieren op De Ponyfarm. Een beleving voor de kleinste kinderen.
Voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar volgt er een boerderijprogramma met o.a. het verzorgen van de pony’s, een kruiwagenrace, eierloopestafette, ponykoekhappen, e.a. activiteiten. Verder mogen de kinderen een uitgebreide rit op de pony’s maken. Een uitdaging voor de oudere kinderen op De Ponyfarm.

De Ponyfarm biedt ook nog andere feestjes aan, zoals de Barbiepony en Pony in het Wilde Westen. Meer weten?

www.deponyfarm.nl

Kenmerken

Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?