Loading map...
 Home    Kookfeestje bij De Kooktuin

Kookfeestje bij De Kooktuin

Hal 33, Esch
Bakken & Koken
  • 3899
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kookfeestje bij De Kooktuin

Vier je verjaardag een keertje anders: maak samen met je vrienden en vriendinnen een feestelijke maaltijd. Je kunt kiezen uit verschillende soorten feestjes, zoals:

Engelse high tea

Een Engelse tea is een maaltijd die bestaat uit zoete en hartige gerechtjes. De kinderen koken en bakken alles zelf. Tenslotte worden de gerechtjes onder het genot van een kopje thee of limonade opgegeten. Apple crumble, brownies, gevulde eitjes, sandwich met zalm en komkommer en versierde cakejes mogen op dit kookfeest niet ontbreken. Enjoy!!

Of een Italiaans pastafeest. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn verse, pure ingrediënten. Wat is er leuker om tomatensoep te maken van geurige, rode tomaten of vers pastadeeg te draaien met de pastamachine? De pasta verwerken we in een overheerlijke lasagne. Dit kinderkookfeest eindigt natuurlijk met een zelfgemaakt Italiaans ijsje.

Of houd je meer Spaanse Tapas? De kleine hapjes die gegeten worden in de Spaanse cafés zijn ook hier doorgedrongen. Heerlijke Spaanse gehaktballetjes, kaasflapjes, gevulde tomaatjes en in knoflook gebakken gamba’s worden door de kooksterren op tafel getoverd. Bij dit kookfeest lijkt het net of je in Spanje bent.

Maar er is nog veel meer mogelijk. Meer weten?

www.dekooktuin.com

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie