Loading map...
 Home    Creatief feestje bij Silsplace

Creatief feestje bij Silsplace

Westermarkt, Tilburg
Bakken & Koken
  • 4171
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Silsplace

Ben je opzoek naar een gezellig kinderfeestje in de regio Tilburg dan is Silsplace de place to be.

Je kunt kiezen uit de volgende kinderfeestjes:

-High tea maken – Taarten decoreren -Bonbons maken – Cupcakes – Tassen pimpen – Slippers pimpen – Mozaieken – Memobord maken -Sushi maken – Chocolade pump & bonbons maken.

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met vlaaivulling en botercrème. Je kunt zelf de kleuren doorgeven en wat je graag op de taart wilt hebben of in welk thema de taart moet zijn.

Silsplace organiseert kinderfeestjes voor kids vanaf 7 jaar (tenzij anders aangegeven). De feestjes duren gemiddeld 2 uur en de prijzen zijn vanaf € 15,- p.p. Alle bedragen zijn inclusief alle materialen, wat te drinken en wat te snoepen, en een lekker zakje chips en natuurlijk een kleinigheidje voor de jarige job. Uiteraard is er voor de ouders ook een lekker bakje koffie/thee met wat lekkers en wat te snoepen. Silsplace heeft een supergezellige ruimte in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel, maar het is ook mogelijk om het kinderfeestje bij jullie thuis te organiseren. Bij beide locaties kun je gratis parkeren.

Meer weten?

www.silsplace.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie