Loading map...
 Home    Cobra Museum

Cobra Museum

Sandbergplein 1, Amstelveen
Nederland,
Creatief
  • 4243
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij het Cobra Museum

Wil je creatief bezig zijn? Kom dan naar het Cobra Museum. Voor jarige kinderen organiseert het Cobra Museum leuke, creatieve feestjes! Tijdens een verjaardagsworkshop in het Cobra Museum ga je als een echte kunstenaar aan de slag. En je mag knoeien. Vooraf kan de jarige kiezen tussen het maken van een schilderopdracht of een ruimtelijk werkstuk. Er wordt natuurlijk gewerkt in de geest van Cobra; spontaan en experimenteel. Vooraf worden in het museum een paar echte Cobra kunstwerken bekeken en besproken. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag.

Als de jarige ervoor kiest om te schilderen, dan gaan de kinderen zich op een echt schilderdoek met acrylverf uitleven. Ze onderzoeken hoe hun zelfgekozen onderwerp kan worden afgebeeld, en op welke manieren je verf allemaal kunt gebruiken. Als de werkstukken klaar zijn worden ze nabesproken in de groep.

Kiest de jarige voor een ruimtelijk werkje, dan gaan de kinderen aan de slag met allerhande materialen. Aan de werktafel wordt een kunstwerk gemaakt met ijzerdraad, gipsverband en allerlei kleine materialen. Het beeldje kan, maar hoeft niet, beschilderd te worden.

Iedereen mag zijn of haar eigen kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen! En fijn voor de ouders, want begeleiding is niet nodig.

Overige informatie over het kinderfeestje in het Cobra Museum

Kinderfeestje zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De workshop duur ongeveer 90 minuten en er kunnen max. 10 kinderen deelnemen. De kosten bedragen € 160,-

Meer weten?

www.cobra-museum.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie