Loading map...
 Home    Discofeestje bij De Bruijn-Bonel

Discofeestje bij De Bruijn-Bonel

De Jagerstraat 2, Alkmaar
Dans
  • 5074
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je discofeestje bij De Bruijn-Bonel in Alkmaar

Wat is er leuker dan je klasgenoten, vrienden en vriendinnen uitnodigen voor een je eigen disco party? Het wordt zeker knallen als je dat doet bij danscentrum De Bruijn-Bonel, want zij regelen het leukste verjaardagsfeest dat je ooit hebt gegeven.

De Bruijn-Bonel heeft een prachtige zaal die voorzien is van versiering, een mooie lichtinstallatie met discolampen en blacklight waardoor het een echte disco is. Er staat een bar waar je onbeperkt limonade kunt halen. Je krijgt diverse lekkere hapjes tussendoor: denk aan chocoladezoenen, chips, lolly’s, spekkies maar ook gezonde snacks.

Je hebt je eigen DJ die alle muziek draait die je wil horen zodat je daarop lekker kunt dansen en los kan gaan. Je krijgt een workshop naar keuze: streetdance, breakdance, of zumba voor kids. Keuze genoeg voor de jarige! Tussendoor worden er diverse spelletjes gespeeld met voor de winnaar een lichtgevend polsbandje.

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Iedereen kan de jarige zijn of haar cadeautje geven door middel van een leuk spel. Uiteraard vergeten we ook niet om de jarige toe te zingen!

Het feestje duurt 2 uur maar kan worden uitgebreid met verschillende opties. Bijvoorbeeld:

  • Een diner
  • Cupcakes versieren
  • Knutselen

Bij 1 extra uitbreiding duurt het feestje 2,5 uur. Bij 2 extra uitbreidingen duurt het feestje gemiddeld 3 uur.

Meer weten?

www.debruijn-bonel.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?