Loading map...
 Home    Botenverhuur De Rijnstroom

Botenverhuur De Rijnstroom

Weg naar Rhijnauwen  2, Utrecht
Outdoor
  • 4491
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Botenverhuur De Rijnstroom

 

Botenverhuur De Rijnstroom organiseert allemaal leuke kinderfeestjes! Een leuke activiteit en na afloop eventueel nog een broodje of friet met een snack! Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden!

Spooktocht

Heb jij altijd al willen kanoën tijdens je kinderfeestje? In het donker een tocht maken door de bossen is best spannend! Bij terugkomst is het vuur aangestoken en kun je je eigen broodje maken boven het vuur. Voor kinderen vanaf twaalf jaar die dat wel aan durven organiseert de Rijnstroom nachtkanoën voor kinderen.

Step-kano kinder BBQ

Met de kids lekker steppen door het bos! Door middel van verschillende routes per step komen jullie uit bij de kano opstapplaats. Vanaf hier varen jullie terug naar de Rijnstroom waar een heerlijke barbecue op jullie staat te wachten. De barbecue bestaat uit een hamburger, twee saté stokjes, een worstje, warme pindasaus, stokbrood,salade, en aanmaak limonade.

Zoek de schat

Ben jij een echte schatzoeker? In het bos van Rhijnauwen is een schat verstopt en deze schat kun je alleen maar per boot bereiken. Zoek de schat met behulp van de schatkaart en ontdek wat er in de kist zit! Zoek de schat is mogelijk per roeiboot en per kano.

G.P.S step-puzzeltocht

In de bossen ligt een schat verborgen die je moet zoeken. Door middel van een GPS en coördinaten kom je uiteindelijk bij de schat waar iets lekkers in zit. Deze tocht is mogelijk per step of per kano. Per step duurt de tocht twee uur en per kano doe je er vier uur over.

Vlotvaren race

Vlot bouwen is niet moeilijk, totdat je zelf de knopen moet leggen. Na een knopeninstructie zijn jullie klaar om je eigen vlaggenschip te ontwerpen en in elkaar te knopen. Houdt de bemanning het droog, dan volgt er natuurlijk een wedstrijd om het snelste vlot. Vlot bouwen is een leuke afwisselende activiteit. Samenwerken, teamprestatie leveren en een succeservaring opdoen. Met tonnen, palen en touwen bouwen jullie samen aan een vlot, om hierna te testen of het vlot ook blijft drijven. Langs de Kromme Rijn kunnen de kinderen heerlijk ravotten in het water, en vlot bouwen naast de Rijnstroom, dit is een toplocatie voor dit wateruitje!

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.rijnstroom.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie