Loading map...
 Home    Meidenfeestjes bij Boshoeve Sprankenhof

Meidenfeestjes bij Boshoeve Sprankenhof

Schoorstraat 26a, Udenhout
Bakken & Koken
  • 3498
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Boshoeve Sprankenhof

Boshoeve Sprankenhoeve organiseert verschillende soorten kinderfeestjes. Met zoveel keus zit er voor iedereen wel wat leuks tussen!

Fruitfeestje

De jarige job wordt ontvangen met limonade en iets lekkers! Daarna eerst op safari om de omgeving te ontdekken. Dan fruit plukken en zelf aan de slag om van het fruit een verrukkelijke jam te koken. Ter afsluiting uiteraard een proeverij met zelfgemaakte jam! Ook krijgt iedereen een pannenkoek.

Kookfeestje

Samen lekker smullen van het zelf klaargemaakte feestdiner. Onder leiding van een échte kok wordt koken een koud kunstje en leert iedereen met drie borden lopen. Natuurlijk wordt er ook lekker gegeten.

Parfumfeestje

Er wordt een eigen parfum samengesteld met pure natuurlijke oliën, er worden geurtestjes gedaan, geleerd wat geur met het gevoel kan doen en er wordt een eigen parfum label ontworpen. De zelfgemaakte parfum (inclusief ontworpen etiket) gaat in een parfum flesje met de feestgangers mee naar huis. Iedereen krijgt tussendoor natuurlijk ook wat lekkers.

Kruidenfeestje

Niet alleen een gezellige middag maar ook op een interessante manier leren over kruidenthee en kruidenlimonades. Een zelf gevulde doos met lekkere kruidendrankjes gaat mee naar huis. Als afsluiting is er een high-tea.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.sprankenhof.com

Kenmerken

Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?