Loading map...
 Home    Boerderij de Ettingen

Boerderij de Ettingen

Oude Notweg 1, Haarlem
Boerderij
  • 4397
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje op Boerderij de Ettingen

Wil je een origineel en een onvergetelijk kinderpartijtje vieren? Lekker bezig zijn in de gezonde buitenlucht? Dan ben je aan het juiste adres bij Boerderij de Ettingen. Leuk voor zowel jongens als meisjes en lekker buiten of in de stallen met veel contact met alle dieren én indien gewenst natuurlijk een heerlijk ritje op onze pony’s of met de pony voor de kar.

De kinderen kunnen zo gelijk een leuke indruk krijgen van het leven en werken op de boerderij en verder mogen alle dieren en hun jongen allemaal geaaid en vastgehouden worden.

Er zijn elf lieve pony’s die naar hartenlust geborsteld en versierd mogen worden en waarvan er 7 ook geschikt zijn om op te rijden voor de partijtjes met onervaren kinderen en totaal 9 voor als er kinderen met rij-ervaring bij zijn. Er zijn het hele jaar rond koeien, kalfjes, varkens, konijntjes en baby konijntjes, kippen, kuikens in het voorjaar, paarden, pony’s, poezen, Mila het hangbuikzwijntje en in het voorjaar de schapen met hun lammetjes. Verder is er af en toe een nest puppy’s of kittens en kuikens waar de kinderen lekker mee mogen knuffelen en een stroberg om in te spelen.

Meer weten over de kinderfeestjes die worden aangeboden?

www.ettingen.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?