Loading map...
 Home    BestZOO Best

BestZOO Best

Broekdijk 15, Best
Dierentuin
  • 3547
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij dierentuin BestZOO in Best

Wil je jouw verjaardag eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje in BestZOO: dé ideale plaats voor het vieren van je verjaardag. Kom oog in oog te staan met meer dan 80 verschillende diersoorten!

De feestgangers worden ontvangen in het park en krijgen daar een leuke speurtocht uitgereikt waarmee ze de dieren in BestZOO kunnen gaan ontdekken. Graag wel van tevoren even reserveren.

Je kunt het kinderfeestje van je kind helemaal compleet maken met een van de activiteiten en/ of arrangementen hieronder!

Jungletocht

Ontdek de dieren samen met de dierverzorger. Je mag met de dierverzorger samen dieren voeren en dieren vasthouden, wat anders niet mogelijk is. Zelfs bijzondere dieren zoals bijvoorbeeld een tamandua. Jungletochten zijn een regelrechte hit bij de jonge avonturiers onder ons. Wees er wel op tijd bij om te reserveren, want er zijn maar enkele jungletochten per dag beschikbaar!

Dierenbingo

Op aanvraag kan er deelgenomen worden aan de dierenbingo. Geen balletjes draaien maar dieren komen er te voorschijn. Welke dieren zijn het en kun jij er je kaart mee vol krijgen om zo een leuk prijsje te winnen?

Maskers maken

Een aap of een leeuw, het kan allemaal. Doormiddel van plakken en kleuren worden de mooiste dieren maskers gemaakt. Word jij dat lieve aapje of toch die gevaarlijke leeuw?

Meer weten?

www.bestzoo.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?