Loading map...
 Home    Atelier Gewoon doen

Atelier Gewoon doen

Koenestraat 104, Amerongen
Creatief
  • 3237
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Atelier Gewoon Doen in Amerongen!

Bij Atelier Gewoon Doen is van alles mogelijk. Wat dacht je van Taarten versieren?
Je versiert je eigen taart met marsepein en allerlei kleurig decoratiemateriaal. De taart heeft een doorsnede van 22 centimeter, deze krijgt een lekkere vulling en kan daarna versierd worden. Met allerlei uitsteekvormpjes maak je er een persoonlijke taart van die je na afloop, mee naar huis neemt.

Schilderen
Samen met vrienden en vriendinnen ga je schilderen met acrylverf op doek. De jarige kan van te voren kiezen of zij/hij met zijn allen aan één groot doek wil gaan werken of dat ieder kind zijn/haar eigen doek gaat beschilderen. Iedereen krijgt uitleg over de materialen, technieken en verschillende schilderstijlen. Daarna gaan je zelf aan de slag. Na afloop gaat het gemaakte schilderij mee naar huis.

Lampenkap versieren
Je krijgt een lampenkap voor een schemerlamp die je zelf kan versieren. Dit kan met verf, stiften, kralen, stickers, lintjes, schelpen, veertjes, mooi papier, stof of vilt. Leef je helemaal uit en maak er een persoonlijke lamp van. Leuk om na afloop mee te nemen en er de eigen kamer mee op te vrolijken.

Dromenvangers maken
Eerst krijg je uitleg over het maken van een dromenvanger en wordt het ontstaan en de symboliek van de dromenvanger verteld. Daarna ga je zelf een mooie dromenvanger maken . Gebruik je fantasie volop en geef er een persoonlijk tintje aan. Dit kan met allerlei kleurtjes wol, kralen, veertjes, belletjes en steentjes. Aan het eind van het feestje heb je een prachtige persoonlijke dromenvanger die je mee naar huis mag nemen en in je kamer kan ophangen.

Heb je zelf leuke ideeën of wensen: er is veel mogelijk.

Meer weten?

www.gewoondoen.info

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?