Kinderfeestje in Tilburg
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Tilburg

Vier je kinderfeestje in Tilburg

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Tilburg? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Tilburg, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vloggen bij Kuddlezz!

Op zoek naar een uniek kinderfeestje van deze tijd? Zoek niet verder want jij gaat Vloggen! Jij vertelt jouw verhaal voor de camera in slechts 2 minuten. Dit is een korte en krachtige manier om jouw kijkers aan te spreken en ze iets te vertellen dat jij belangrijk, opvallend of leuk vindt. Voor het maken van een vlog is niet veel nodig. Het belangrijkste zijn een camera, een presentator en een verhaal. We verzinnen met zijn allen een leuke vlog, gaan attributen, voorwerpen en challenges uitzoeken en dan snel aan de slag. Je mag ook zelf een voorwerp meebrengen waarover je in de vlog wil vertellen. Je maakt samen met de begeleider verschillende filmpjes. De begeleider gaat de leukste stukjes aan elkaar plakken, de montage (de definitieve montage maken we meestal na afloop van dit feestje) De vlog wordt op YouTube gepubliceerd met je eigen prive link. Een middag vol actie met je eigen vlog op Youtube!

Neem snel een kijkje op www.kuddlezz.nl voor alle mogelijkheden.

Of vier je kinderfeestje bij Soccerhome en speel Bumperz

Bij Soccerhome hebben ze een super gave nieuwe activiteit die je los kunt spelen of die je als extra optie aan je feestje kunt toevoegen: Poolfootball. In plaats van te spelen met keu en biljartballen, speel je nu met je voeten de gekleurde ballen in de gaten op onze levensgrote pooltafel.

Neem snel een kijkje op www.soccerhome.nl voor alle mogelijkheden.

Kortom van Vloggen tot Poolfootball! Er is van alles te beleven in en rondom Tilburg. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Tilburg hier.

Leuke tips voor kinderfeestjes in Tilburg

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN