Kinderfeestje in Tilburg
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Tilburg

Vier je kinderfeestje in Tilburg

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Tilburg? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Tilburg, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Kaarsen maken bij de Kaarsentempel

Super leuk creatief feestje. Tijdens het kinderfeestje bij de Kaarsentempel ga je twee kaarsjes maken: het eerste kaarsje wordt op een bijzondere manier beplakt waarbij de kinderen hun fantasie kunnen uitleven. Hierna krijgen de kinderen wat te drinken en een versnapering.
Het tweede kaarsje is een Marmerkaarsje, waarbij de kleurlagen met een speciale dompeltechniek worden opgebouwd. Op het einde ga je de kleurlagen die onderliggen, te voorschijn “toveren”.

Neem snel een kijkje op www.kaarsentempel.nl voor alle mogelijkheden.

Of vier je kinderfeestje bij Soccerhome en speel Bumperz

Bij Soccerhome hebben ze een super gave nieuwe activiteit die je los kunt spelen of die je als extra optie aan je feestje kunt toevoegen: Poolfootball. In plaats van te spelen met keu en biljartballen, speel je nu met je voeten de gekleurde ballen in de gaten op onze levensgrote pooltafel.

Neem snel een kijkje op www.soccerhome.nl voor alle mogelijkheden.

Kortom van Vloggen tot Poolfootball! Er is van alles te beleven in en rondom Tilburg. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Tilburg hier.

Leuke tips voor kinderfeestjes in Tilburg

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN