Kinderfeestje in Haarlem
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Haarlem

Vier je kinderfeestje in Haarlem

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Haarlem? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in en rondom Haarlem, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je kinderfeestje bij The Little Gym Haarlem

Een feestje bij The Little Gym® Amsterdam is de perfecte manier om een bijzondere gebeurtenis nog specialer te maken. ‘De jarige en zijn of haar vriendjes hebben The Little Gym helemaal voor zichzelf om spelletjes te doen, te klimmen en te klauteren en om leuke activiteiten te doen die speciaal voor hen zijn voorbereid. In de vrolijke, kleurrijke omgeving zorgen de instructeurs ervoor dat het feestje helemaal gesmeerd verloopt.

Op zoek naar een creatief kinderfeestje in Haarlem?

Kom dan naar Architectuurcentrum Haarlem en knutsel een maquette van je eigen ontwerp of idee! Ontwerp en maak bijvoorbeeld een huis, een paleis, stadion of misschien wel een slaapkamer voor je knuffel! In het ABC kun je je eigen gebouw bedenken en maken. Leuk voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Kortom van klimmen tot knutselen! Er is van alles te beleven in Haarlem. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Haarlem hier.

Kijk ook eens naar leuke mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in de buurt van Haarlem.

Zandvoort | Bloemendaal  | Amsterdam | Spaarnwoude  | Heemstede

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN