Kinderfeestje in Den Haag
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Den Haag

Vier je kinderfeestje in Den Haag

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Den Haag? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Den Haag, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je verjaardag bij Het Museon!

Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Museon tussen de dieren! Je schuift eerst aan bij de feestelijke verjaardagstafel voor een hapje en een drankje. De jarige zit natuurlijk op een speciale verjaardagstroon. Daarna kan je kiezen uit drie verschillende feestarrangementen. Wil je een lekker doe-feestje, meld je dan aan voor ‘Speuren naar Superdieren’. Houd je meer van knutselen, kies dan voor ‘Maak je eigen Dierenmasker’. Of ben je van techniek, en kies je voor ‘Willie Wiebel Robot’.

Lekker naar de film?

Dat kan! Bij Omniversum beleef je met je vriendjes en vriendinnetjes spannende filmavonturen. In de supergrote filmzaal lijkt het alsof je zelf meespeelt in de film. Ga bijvoorbeeld mee zwemmen met dolfijnen in de film Dolphins of neem een slinger met de orang oetans in de film Born to be Wild. Voordat de film begint, kun je met al je vriendjes en vriendinnetjes taart of een muffin eten en drink je lekkere limonade aan een vrolijk versierde tafel!

Kortom van feestvieren tussen de dieren tot film kijken in het Omniversum! Er is van alles te beleven in Den Haag. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Den Haag hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN