Kinderfeestje in Den Bosch
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Den Bosch

Vier je kinderfeestje in Den Bosch

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Den Bosch? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestjes in en rondom Den Bosch, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je verjaardag in de bioscoop!

Ben je gek op films? Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de bioscoop en kies een leuke filmvoorstelling uit. Een JT kidsbox is voorzien van popcorn, een snoepje en een pakje drinken tijdens de pauze.

Ben je op zoek naar een sportief feestje?

Kom dan naar Soccerhome met je vriendjes of vriendinnetjes. Het wordt je origineelste feestje ooit! Een kinderfeestje arrangement bestaat uit een bepaalde duur voetbal, onbeperkt ranja in de pauze en een frietje, snack en frisdrank aan de verjaardagstafel na het voetballen.

Wil je ook je eigen teamshirts maken? Geen probleem! Zet je achternaam en favoriete nummer op de achterzijde van het shirt, kleur de voorkant netjes in en maak met je team dezelfde shirts. Je mag je t-shirt mee naar huis nemen als leuke herinnering aan het feest.

Kortom van een bezoekje aan de bioscoop tot sportief bezig zijn! Er is van alles te beleven in Den Bosch. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Den Bosch hier.

Leuke tips voor een kinderfeestje in Den Bosch

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN