Heksenfeestje
 Home    Kinderfeestje thuis    Heksenfeestje

Heksenfeest als kinderfeestje bij jou thuis

Ieder jaar wil je weer een te gek kinderfeestje organiseren. Het is soms lastig om iets origineels te bedenken wat haalbaar is. Dus wat dacht je van een heksenfeestje. Een heksenfeest is voor de echte durfals en zowel geschikt voor jongens als meiden. De jongens zijn dan de tovenaars en de meiden heksen.

Leuke heksenspelletjes en heksenspeurtocht!

De meeste kinderen vinden het gezellig om in een groep opdrachten en spelletjes doen en wat is leuker om deze opdrachten uit te voeren tijdens een heksenspeurtocht. Bij www.knalfuif.nl kun je een kant en klare Heksenspeurtocht bestellen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van groep 4 tot en met 6. Om de speurtocht te kunnen lopen hebben ze een beetje hulp nodig van een volwassene.

De kinderen gaan op zoek naar een toverstaf. Je zet de speurtocht uit met behulp van ballonnen en bij elke ballon doen de kinderen een opdracht. Voor de kinderen de speurtocht gaan doen leest je eerst het inleidend verhaal voor.

Ben je zelf een beetje handig en creatief? Dan kun je bekende spelletjes makken omtoveren tot een heksenspelletje.

HEKSENVERSIERING

kinderfeestje-thuis-heksenfeestje-versiering

Het is natuurlijk leuk je huis te versieren. Met leuke heksenhoeden en een spinnenwebben-tafelkleed bijvoorbeeld kom je al een heel eind. Onder andere te koop bij Xenos. Een paar fopspinnen doen het ook goed. Heksenhoeden zijn ook te koop bij www.knalfuif.nl

VIDEOBOODSCHAP

kinderfeestje-thuis-heksenfeestje-videoboodschap

In plaats van de opdracht voor te lezen, is het leuk deze vooraf in te spreken  en de boodschap vervolgens op TV uit te zenden. Succes gegarandeerd, ze zitten aan de buis gekluisterd zeker als je het persoonlijk maakt en de namen erin verwerkt.

MUMMYSPEL

kinderfeestje-thuis-heksenfeestje-mummyspel

Een leuk spel blijft het mummyspel. Verdeel de kinderen in groepjes van 2. Geef elk groepje een rol wc papier. Eén van de 2 kinderen moet nu met wc-papier als een mummy door de ander ingerold worden. Wie als eerste zijn/haar mummy heeft ingerold heeft gewonnen. De wc rol moet wel helemaal leeg!