Loading map...
 Home    Klimmuur Amsterdam Centraal

Klimmuur Amsterdam Centraal

Dijksgracht 2, Amsterdam
Sportief
  • 3993
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Klimmuur Amsterdam Centraal

Ben je bijna jarig? Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te geven bij de klimmuur? Leuk idee!

Bij de klimmuur worden super spannende en leuk feestjes voor kinderen gegeven. Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen bij de klimmuur. Je leert dan natuurlijk hoe je veilig en goed kunt klimmen. Jullie moeten natuurlijk wel snappen hoe je de touwen moet bedienen voordat je naar boven kunt klimmen. Als jullie het allemaal begrijpen en goed toe kunnen passen. kun je op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen kun je vervolgens tot wel 16 meter hoog klimmen. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Na het klimmen is het natuurlijk wel erg fijn als je even bij kunt komen van de inspanning. De Klimmuur zorgt voor een tafel met pannenkoeken en limonade voor jullie. De tafeltjes en stoelen staan midden op de klimvloer. Je kunt dus tussen de klimmers in nagenieten van het feestje. Als afsluiting van het feestje krijg je nog een diploma mee. Een mooi bewijs van jouw top-prestatie!

Praktische informatie

Een kinderfeestje kost €21,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekeringsmateriaal en het klimmen. Ook de pannenkoeken, limonade en diploma is inbegrepen. Een volwassene betaalt niets. Per 2 a 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen om te zekeren. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op maandag t/m zaterdag overdag.

Wil je geen pannenkoeken? Ook goed natuurlijk! Een kinderfeestje zonder de extra’s kost €18,- per kind.

Meer weten?

www.deklimmuur.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie