Loading map...
 Home    Converge Audio Kaatsheuvel

Converge Audio Kaatsheuvel

Belgiëstraat 7-A, Kaatsheuvel
Muziek
  • 2899
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Converge Audio in Kaatsheuvel

Sta je weleens voor de spiegel en doe je dan je favoriete artiest na? Zou je weleens in een echte studio willen komen zingen? Dit is je kans om een echte ster te worden!

CD opnemen voor kinderen van 6-12 jaar (2 uur / 1 nummer)

Jullie starten met ranja en iets lekkers. Daarna is er een korte rondleiding en wordt uitgelegd hoe de apparatuur werkt en hoe jullie als echte artiesten te werk gaan. Daarna gaan jullie de studio in en gaan jullie proefzingen. Dit doen jullie zodat alles goed afgesteld kan worden en om alvast gewend te raken aan de microfoon(s) en koptelefoon(s).

Dan gaan jullie echt opnemen. Natuurlijk gaat dat weleens mis en dat is helemaal niet erg want het kan gewoon opnieuw en niemand merkt er iets van. 😉 Doen de “echte” artiesten ook hoor.

Als je al wat gevorderd bent kun je ook een tweede stem opnemen. Je vriendjes en vriendinnetjes hebben misschien wel een plek in het koor of mogen ook solo zingen. Ook dat wordt apart opgenomen. Tijdens de opnames worden foto’s gemaakt. De foto’s worden later toegestuurd zodat je, naast de CD, een blijvende herinnering hebt.

Wanneer je even niet hoeft te zingen kun je je eigen cd hoesje ontwerpen. Ondertussen wordt gecheckt of echt alle stemmen opgenomen zijn en kunnen jullie alvast wat horen. Het eindresultaat, de CD, krijg je later. Dit omdat jouw CD perfect moet zijn en dat kost best wel wat tijd…

Muziekkeuze

Je mag zelf uitkiezen wat je wilt komen zingen. Je kunt kiezen uit de enorme lijst van karaoke-versie.nl. Als je het maar op tijd laat weten, zodat de juiste muziek klaargezet kan worden.

Omdat het jouw feestje is krijg jij als jarige job een leuk cadeautje mee naar huis.

Meer weten?

www.converge.audio

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?