Loading map...
 Home    Joyful Design Alkmaar

Joyful Design Alkmaar

Alkmaar
Creatief
  • 999+
  • 0

Vier je kinderfeestje bij Joyful Design in Alkmaar

Kinderworkshop

Zin in een bijzonder kinderfeestje, geheel verzorgd en bij jou thuis? Joyful Design komt met heel veel verschillende kralen en materialen bij je aan huis om te helpen bij het ontwerpen en maken van je eigen sieraad. Na de uitleg ga je zelf aan de slag. Door de grote hoeveelheid hippe materialen is elk sieraad uniek.

De kinderworkshop duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De kosten zijn €10.- euro per kind, vanaf 8 kinderen. Bij minder kinderen wordt een vast bedrag van gerekend van €75.-.

Tienerworkshop

Voor kinderen vanaf 12 jaar worden twee uur durende tienerworkshops. Tijdens deze workshops leer je leuke technieken voor het maken van sieraden en stel je uit het uitgebreide assortiment kralen en materialen zelf je sieraad samen. De tienerworkshop is te reserveren vanaf €15.- per persoon.

Armbandenworkshop

Zin in een gezellige workshop armbanden maken? Joyful Design komt graag bij je aan huis om dit voor je kinderfeestje te verzorgen. Tijdens de workshop maak je een dubbele armband van prachtige kralen en een klein armbandje met een roosje. Erg leuk om te combineren. De kosten voor deze workshop zijn 13,50 euro per persoon. Het minimum aantal deelnemers is 6. De workshop is geschikt voor zowel kinderen als tieners.

De kinderworkshops worden ook verzorgd voor grote groepen kinderen en voor speciale doelgroepen, zoals kinderen met een beperking. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?

www.joyfuldesign.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.