Loading map...
 Home    Pizza bakken bij Chica’s

Pizza bakken bij Chica’s

Boulevard 7, Egmond aan Zee
Bakken & Koken
  • 999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Chica’s

Zin in een lekker kinderfeestje, bij Chica’s kan dat. Speciaal voor kinderen die een kinderpartijtje willen vieren is er een kinderfeestje arrangement samengesteld, je eigen pizza bakken onder begeleiding van een heuse pizzabakker.
Altijd al eens je eigen pizza willen bakken in een professionele pizzaoven. Bij Chica’s maken de kinderen hun eigen pizza, en bepalen de kinderen zelf wat ze op die pizza willen hebben, salami en/of ananas, het mag allemaal.

Strand

Wie slim is gaat eerst lekker het stand op om spelletjes, hardloopwedstrijd, vakkenrace of schat zoeken. Zo begint een kinderfeestje altijd goed. Na een tijdje stoeien op het strand krijgen de kinderen vanzelf trek, tijd om ons goed af te kloppen van al het zand en richting het restaurant te gaan. En dat is dichterbij dan u denkt. De strandopgang is voor de deur van Chica’s waar ook voldoende parkeergelegenheid is.

Wie bakt de lekkerste pizza

Eenmaal binnen krijgen de pizzabakkertjes hun koksmuts op en schort om. Onze pizzabakker legt alles uit en in groepjes mogen ze de keuken in. De rest van de groep kinderen kan dit schouwspel van pizzabakken vanaf een kruk goed bekijken.

Kinderfeestje arrangement:

• Een pizza naar keuze
• Onbeperkt limonade
• Kinderijsje toe

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
 
www.chicasegmond.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.